Örontofsar… har väl jag också???

IMG_1513[1]
I helgen skickade jag Wikki FlatCat med matte till kattutställningen, och tänk vad de är ovetande, mina människor: När fina Panter kom för att hälsa på i Örebro katthems monter så var det ju för att träffa MIG, det ser ni väl här?
IMG_1511[1]
Sedan kunde jag inte annat än småle åt dem – fast jag gjorde det diskret medans jag skötte lite svanstrimning!

De hade nämligen träffat en stilig katt som hade SÅÅÅ speciella örontofsar!IMG_1524[1]
…och visst, det kan jag absolut hålla med om! Snygga tofsar som katten!IMG_1523[1]
Men vem har inte örontofsar?! Mina är ju dessutom inbyggda I ÖRONEN…
all ears5

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *