Den finaste Fritzz som funnits

…har i dag tassat till SkaparKatten, så oväntat och så sorgligt: Det är som om en solstråle slocknat… Jag träffade Farbror Fritzz för första gången på en kattutställning och vi fann varann direkt.IMG_1810Charmerande glada Fritzz och hans matte har många gånger räckt ut tassen och hjälpt till att ordna fram saker till behövande katter. Och jag får nu med saknad i själen säga, att den sista grodan som jag hade hittat för att ge till min vän – det är faktiskt så att Fritzz och matte Maiywor älskar grodor! – den får jag överlämna så här:   *tårar på nosen*
FFLek med alla SkaparKattens busiga vackra kattänglar där du är nu…

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *