När Melloröstning blev till katthjälp

tassar
Idag vill jag skicka en extra NosPuss till vår vän Helena Rosell, hon som gör så fina handarbeten till SnuffeFonden emellanåt! För igårkväll kom hon ju med en fullkomligt genialisk idé! (Många gånger undrar jag varför jag inte kommer på lika smarta idéer själv… Och i god tid.)

Tack vare den finurliga idén så lät Stora mattes mobil ungefär som om den jojkade igårkväll – ett mjau-jojk när det kom in kattslantar via swish! Så här såg Helenas påhitt nämligen ut:kattmello
Smart, eller hur? 735 kr kom ”inröstat” från generösa kattvänner till SnuffeFonden, och jag ska lägga det här konceptet i min minnesbank till framtida behov!

Visst är det toppen att kunna dela idéer så att fler kan använda dem också i framtiden!?! SvansDans!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *