Och vem borde hyllas om inte KattKvinnan?

50d7c721908c85ed25a6974009059209
Jag har skrivit det förut, och jag skriver det igen:
Det är KattKvinnorna som också borde lyftas högt bland alla dem som hyllas idag på den internationella kvinnodagen den 8 mars!

Vad vore vår värld annars värd? Vi måste, precis som vi vill att katters status och värde ska höjas, höja tassen och visa att vi värdesätter dem, dessa eldsjälar med hjärtat brinnande för Kattens väl…

Så många av oss katter som inte skulle finnas, inte skulle ha räddats, om inte dessa fanTasstiska Kvinnor skapat KattHem, skapat organisationer som runtom i alla vrår där en hemlös katt går griper in och gör allt det som behöver göras – för att varje katt är värd att få leva! – och ger av sina liv, sin tid, sin kärlek och sin kraft.

Själv tillägnar jag det här inlägget till Matte som är KattKvinnan i mitt liv! Men också till massor av KattKvinnor som finns där ute i marsnatten och bryr sig om katter som behöver dem. Jag skulle kunna hålla på hela dygnet framöver om jag skulle få nämna alla vid namn som jag vet – så det blir att ALLA ingår i min Hyllning:

TACK, UNDERBARA OVÄRDERLIGA KATTKVINNOR FÖR ATT NI FINNS!
VAR OKUVLIGA! VAR UNIKA!
VAR FORTSATT STOLTA!

HÅLL IHOP OCH FORTSÄTT ATT VARA KATTKVINNOR!

Och till var och en av er som ser det här inlägget, lägg gärna en kommentar här där du nämner någon värdefull KattKvinna, som du vill ge ett tack och hylla för att just hon är vad hon är!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Och vem borde hyllas om inte KattKvinnan?”

 1. Östgötakatternas Malin får då vår allra största beundran. Fattar inte hur hon orkar. Denna lilla tjejj som kämpar med både egna missarna och dom som hon får reda på far illa. Hon skulle aldrig tveka att rycka ut med omedelbar verkan. Stor Cred till henne och såklart känner vi en hemska massa mer.
  Sören o Co.

 2. TACK snälla Wikki! Vad roligt med uppmärksamhet såhär lite i skymundan. 😉

  Jag vill gärna puffa för de kvinnor som är nya inom kattvärlden med alla illafarande hittekatter.
  De som är nya med insikten om all tragik som finns där ute . De som ändå går in och gör det de kan bidra med. På sina villkor. ??

 3. Tack, Wikki ?

  Jag tycker nog att din gammelmatte skall nämnas. Många kissar har ett gott liv tack vare hennes stora engagemang med inom kattvärlden. ???

 4. Ja, och en del av oss ses väl som häxor och blir väl brända på samhällets bål…..

  1. Nej det är det vi borde vända på och se falla i glömska: KattKvinnorna ska hedras, huldas och höjas! TassKram Wikki

  2. Gör man gott för de små och katterna så bränds man inte på bål.
   Däremot om man mördat de med kloroform m m.

   Det egna samvetet talar och du vet bäst själv ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *