Nu packas Auktionspaketet med Änglakattsjalen!

Jag skulle ha skickat den vackra Änglakattsjalen till Smiley och hans Matte för länge sedan – men Stora matte råkade få med min GoodieBag (Sådan som jag alltid brukar krydda mina auktioner med!) hem till sig efter kattutställningen, medan Matte hade själva sjalen! Först i lördags träffades Matte och Stora matte på ett släktkalas i Västerås, och då fick Stora matte sjalen så att hon kan göra klart paketet…
pussel
Foto: Mattekusin Filip
Men där ägnade de sig åt att äta tårta och lägga pussel! (Och husse lekte med gerbiler – riktiga möss???! Inte minsta smula tog han med hem till oss heller!) Vilket förklarar varför det är svårt för en bloggkatt att få iväg sina paket ibland! Men jag lovar att det ska bli ett mycket fint paket som skickas!

Förresten tillbringade Stora matte söndagen också med att lägga pussel:
IMAG3410Nämligen att bygga ihop massor av hela fungerande klösträd utav resterna av defekta/transportskadade/ej kompletta klösträdspaket. Tjejerna på Livbojen för Hemlösa katter i Eskilstuna hade fått en väldig mängd sådana från olika sponsorer och de hade stora behov av att få dem ihopsatta och utkörda till sina jourhem. Stora matte berättade för mig att det till slut sisal_post_1_l2blev en hel skåpbil fullproppad med klösträd i en massa former, storlekar och färger, en del kanske inte alls som tillverkaren hade avsett… och att det blev ”stolpar” över så att vi kan reparera mitt och Novas torn där det kloats bort precis allt av sisalrepen! Det kallar jag bra återvinning av sådant som annars skulle ha kastats bort.

Nu ska jag tassa ut på balkongen och känna efter om det doftar vår!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Nu packas Auktionspaketet med Änglakattsjalen!”

  1. Det är så jättespinnande att vänta på paket, så det gör alls ingenting om det dröjer!
    Vilken bra idé att bygga ihop olika klösträd, istället för att delarna bara ligger oanvända, eller ännu värre: att de slängs. Katterna kommer att bli överlyckliga när de får tillgång till sina nya träd!
    Med allt mitt bus i tankarna, Smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *