Katthemmets monter är nästan klar!

Matte och Stora matte pysslar och fixar, för i morgon, medan Husse är hemma hos oss, så ska de vara på Nerikes Kattklubbs Jubileumsutställning (De firar 50 år!) på Conventum Arena, vid Örebro Katthems monter. Wikki FlatCat är också på plats:
IMAG3336[1]

Det fattas lite skyltar och det ska upp lite mer porslinskatter i ”adoptionscentret”, men för övrigt är det mesta i ordning.
IMAG3337[1]

Välkända Wikki-produkter finns, som t ex KattGräs att köpa i lösvikt! Det är bara en sak som fattas… *morrhårsryckningar* …men den ni veta mer om i morgon!!!!
IMAG3340[1]

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *