Ett farväl och en ny början!

Ett inlägg från matte Miriam:

Idag stänger de gamla servrarna för vår blogg och jag sitter här och känner mig vemodig trots att jag vet att bloggen finns i tryggt förvar på vår nya sida – men den har varit en så stor del av mitt och så många andras liv under många många år – och det blir ett bitterljuvt avsked på något vis trots allt….

Och jag sitter här, i djup förundran över hur något så litet som en blogg kunde växa sig så enormt stort och få sådana konsekvenser till det bättre. Jag har så många vänner som jag aldrig skulle ha mött, vi har skapat så många fantastiska saker, upplevt så mycket tillsammans och knutit ihop så många underbara människor. Och inget av detta hade varit möjligt om vi inte hade varit en del av det community bloggen har gett oss.

Nu börjar ett nytt kapitel, samma men ändå inte…. som det sas i gamla monarkier – fast med vår egen tvist så klart – Wikki-bloggen är död, länge leve Wikki-bloggen!

Och tack till er alla som gjort allt detta möjligt!

Det finns inte ord för hur mycket ni har kommit att betyda för oss alla i ”The Wikki Crew”!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Ett farväl och en ny början!”

  1. Ock om ni inte funnits och skrivit till mig en gång för många år sedan hade vi inte haft en endaste aning om hur eländigt det sett ut för alla Hittekatter i Sverige. Vi hade aldrig läst om Katthemmet Kompisbranden Vi hade säkert inte skaffat en marknadskatt som var född att tigga pengar till sina Hemlösa Kompisar vi hade inte haft en aning om att det fanns en sida som hette Hittekatter i Fokus och vi hade aldrig fått träffa er och en massa andra som kämpar för de hemlösa Katterna. En upplevelse av mycket sorg men också av förundran om hur vissa människor orkar år ut och år in En stor kram och nospussar från Sören med tjänare.

  2. Mjausan, vi tror som matte, att hade inte eran blogg funnits så hade ingen av hennes blogg och nätvänner träffats överhuvud taget. Det finns så många sidor på nätet, där många kattvänner kan träffas. vilket matte har gjort. Helt otroligt att många träffas via en dator nu för tiden.

    Tass tass
    Tarzan och Sessan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *