FilmTajm & Novas födelsedag! GrattisJam!

Mjojsan, jag har missat TVÅ nya Simon’s Cat-filmer… Pinsamt!

Men jag kompenserar det med en rolig show från husse och Nova:

Grattis på födelsedagen, LillSyrran!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “FilmTajm & Novas födelsedag! GrattisJam!”

  1. Fnissar så morrhåren hoppar åt Simons cat, han är ju såååå rolig! 🙂
    Stort grattisjam till fina Nova!
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *