Till Uppsala katthem idag!

IMAG0685[1]
Idag skickade jag ut Wikki FlatCat på en upptäcktsresa! Uppdraget var att följa med Stora matte till SVEKATTs årsmöte på Uppsala katthem! Det första som hände var att Wikki FlatCat höll på att blåsa bort på en mack i Enköping…

13268105_1194513983914455_623802704313481351_o

Inte nog med det så körde chauffören Sara (Från katthjälparna Livbojen) vilse p g a Stora Mattes fumliga hantering av gps:en… När den senare väl programmerats för rätt väg så blev det stopp för en trafikolycka – så kort sagt – de missade i stort sett merparten av årsmötet!

Men att få besöka nya fina Uppsala katthem var i alla fall värt resan, för där fanns många spinnande saker att kika på: Den fyndiga planlösningen med intag till karantän genom egen dörr, och ljusa luftiga rum till alla katter.
IMG_6880

Och givetvis var det härligt att träffa alla mysiga människor i SVEKATT-gänget!

Med i bagaget hade vi en invigningspresent till Uppsala katthem, nämligen ett färdigförpackat litet ADOPTIONSCENTER! (Här följer nästa kattastrof, Stora mattes kamera började krångla och kunde inte fokusera, så tja… bilderna blev urusla. Suck! Som om inte det räckte så tappade hon sin mobil i golvet så att den numera verkar på väg till de sälla jaktmarkerna också.) Mjau, ni vet ju sedan förut hur mina ADOPTIONSCENTER fungerar – så nu får Uppsalakatterna roa sig med att packa upp innehållet i lådan! Lycka till! jamar vi allihop här ifrån Wikki & Crew!

IMG_6887

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Till Uppsala katthem idag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *