Det kunde ju ha varit sant?

prispall KungaHuset ersätts med KattHemmet

Just nu pågår en mycket omvälvande förändring i den svenska historieskrivningen: Kungen och Silvia har tillsammans med sina barn avsagt sig monarkeriet och donerat alltsammans, inkl Kungliga slottet till Mig!april1newspaper

Syftet är att bygga om alltsammans till ett unikt och superbra Kungligt KattHem, där jag kommer att regera med varsam Tass och göra ett epokförändrande Arbete för Kattens Status i vårt avlånga land!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Det kunde ju ha varit sant?”

  1. Åååååååååh Wikki, Du är drottning i mitt hjärta! Vilken bra användning av slottet i Stockholm! I en våning eller flygel kunde även hemlösa människor få ett lyxigt boende.
    Nospussar Smiley <3<3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *