Tänka utanför boxen….

box…skulle aldrig falla mig in! Man tänker såååå bra i en kattong! ”Think inside the box” passar mig bättre!

Det går i och för sig bra att meditera, filosofera, drömma, tänka och planera från de flesta bekväma liggplatser.

Mitt favoritställe är förstås mattes knä, men det finns fler bra alternativ, som den nya filten hon håller på att virka:IMG_6071IMG_6066
Men i lördags, när alla födelsedagsgäster belamrade Novas och mitt klöstorn med presenter och paket, då…. fick matte lite ivriga Wikki-klor i benet, när jag ville upp! Se så glad hon ser ut:IMG_6107 IMG_6108
Jag kan inte förstå varför jag blev nedskickad på golvet.
Men där fanns ju iofs en massa fina prasselpapper:
IMG_6106
Matte och jag jamade förlåt till varann sedan. Och när de satte sig i kökshörnan och pratade, så fick jag hela sköna soffan för mig själv…
IMG_6111
Det var som ni ser till full belåtenhet:
IMG_6113

 

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tänka utanför boxen….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *