Kattvykort – vem har det äldsta?

Hur många år tror ni det har funnits kattvykort här i Sverige? Det här handkolorerade fina kattvykortet är en skatt som hittats i gömmorna på Landet:
IMG_5878[1]
Visst är det underbart vackert? Det är skrivet av mattes morfarsmor och sänt till mattes morfar när han var fem år… ”En fin kisse, till storebror från lilla Berndt och Mamma” står det på baksidan. Mattes morfar vilar stilla i SkaparKattens Frid, men morfars bror Berndt, ja, han fyller 82 år i sommar…
IMG_5879[1]
Tänk, ett kattkort som är sparat i 82 år… Det ska vi vara rädda om!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kattvykort – vem har det äldsta?”

    1. Kurr och dessutom när de har en bakgrundshistoria som man fått känna en pusselbit utav – det är så viktigt! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *