Ännu mer snö…

snowcatsSådana här ska jag göra när det blir kramsnö igen!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ännu mer snö…”

  1. Matte säger att hon är glad att det fortfarande är torr snö. Går fortare att få bort den från bilen säger hon. Vi bryr oss inte. Vi har det varmt och skönt i en mysig bädd vid elementet. Men vi tycker synd om alla som inte har vare sig bädd eller element. *snyft*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *