Bild som kan användas till många tankar…

Jag gillade att leka med min bild och text!!
Tanke2
Någon av er vänner kanske har bra tips på någon riktigt SUVERÄN DEVIS som jag skulle kunna lägga in i bilden?!!! Om katter – så klart!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Bild som kan användas till många tankar…”

  1. Jag delar Dina drömmar. Till och med 1 krona /kommentar hade resulterat i en hel del katthjälp! Var finns Djurvännerna inom kommunpolitiken???De borde hjälpa Katthemmen, isället för att säga att det finns inga hemlösa/övergivna katter! Försäkringsbolagen borde också kunna hjälpa till mera än idag! Nospussar Smiley

  2. Wikki, vilket fantastiskt arbete du, Nova, och mattarna har lagt ned på alla de 24 julpaketen, presentation på nätet, sedan packning och besök hos postkatten. Vi har ju tidigare tagit emot några Tasserivinster och det är en fröjd att packa upp och se den omsorg som ni lägger ned på alla paket. Julpaketet överraskade mig och Räkan extra mycket då de flesta saker även var inslagna i julpapper – det hade vi inte väntat oss!
    Många varma hälsningar från oss/ matte Lena, Räkan, Sven, Cornelia och Lucia

  3. Vi har haft familjeråd och kommit fram till att fr o m nu ska vi lämna 10.- per kommentar. Vi sätter ett streck per kommentar vi gör varje månad och den sista vardagen i månaden ger vi bankkatten i uppdrag att föra över pengarna till Snuffefonden.

    Hoppas fler gör samma sak – 1 krona, 5 kronor eller 10 kronor per kattentat beroende på hur man har det. Vad säger ni kompisar?

    *nosgos* från Sollentuna (10.- noterat)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *