Har du missat att du vunnit JulPaket?!

julkatt (2)

Det finns fortfarande chans att vinna JulPaket nr 23 och JulPaket nr 24!

Och tidigare JulPaket vanns utav:

22 gick till Bettan – tack!
21 vanns av Pyret – kram!
20 jamades hem av Solise, Vilda, Elvan, Rosetta och Aqua – kurr!
19 tassade till Smiley – buff!
18 blir försenad julklapp till Birgitta – myyyyys!

GRATTIS!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Har du missat att du vunnit JulPaket?!”

  1. Stort grattisjam till alla vinnare och ännu större grattisjam till alla mottagare för auktionerna! Jamarns vad mycket nytta alla pengarna kommer göra runt om i landet *kurr*
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *