Hur gör vi med julgranen i år?

080109 122
När jag var ett alldeles ganska nykommet knytt i mattes och husses hushåll, var det här min första granupplevelse hemma hos dem. Det var fankattiskt roligt med allt att provsmaka och tugga på… Med tiden så insåg de ju vilken bettförmåga jag har!
_mer_bilder_b(11)
granSom ni ser så fick det bli samma hårda test (Till vänster) av granen som fanns på Landet den julen. Men efter att ljusslingan flyttat utom räckhåll för mig, så lyste det i alla fall ett tag om den granen!

GranNova_När Nova flyttade in hos oss så fick även hon delta i den oblig-kattoriska julgranstestningen. Matte hade insett risken med elektrisk belysning i den och vi övergick till batteridrivna ljus som tindrade lika fint. Och kattongen till julgranen, den är lika spinnande varje år när den tas fram. Ibland har vi den att leka i ända fram i februari om vi har tur.

Men i år har vi kommit till den speciella frågan:
Ska vi få fira jul med en RIKTIG gran!???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *