Vad är du för något, lille vän?

Blank som en våt säl, tung som en blyvikt, och sval som en sommarmorgon. Ja så känns den här stenfiguren. Den stod ensam på en bräda en bra bit in på ett loppisbord häromdagen. Och den ser så välbekant ut, ett djur jag borde identifiera genast – eller? Kattlik, men ändå olik?! Se själva:
15
Tassarna är björnlikt stora, nosen bred som på ett bergslejon, en liten lejonkrage kan anas, liksom en antydd svans som är rätt lång…
6c    89d9b9a
Men vem ser ut att lufsa så här, med tankfullt nedslagen blick?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vad är du för något, lille vän?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *