Klocktid och katt-tid…

Många kattägare säger att de skulle kunna ställa klockan efter sin katts punktliga vanor – vilket är fascinerande, eftersom katter inte har begrepp om vad klocktid är. Katter bryr sig inte speciellt mycket om tid – de bara ÄR, mitt i den!

Så vad bryr vi oss om vad människor gör med klockan i natt? Bara vi får vår mat när vi jamar om den…
tid

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *