Å min lilla blogg, du är tillbaka!

tear
Jag har letat så grymt mycket efter dig över hela nätet och kunde inte sova i natt! Till och med SkaparKatten var larmad – ja ni såg väl hur SkaparKattens Magnifika Svans* lyste på kvällshimlen igår, i grönt, turkos, blått, vitt och rosa?!! Det var för att vi letade precis överallt! Å härligt lilla bloggen min att ha dig åter! Stanna kvar där du ska var nu!!!!

*En av de finaste bilderna på hur det såg ut hittar du här hos Jonna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Å min lilla blogg, du är tillbaka!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *