Jag hinner inte med!

här
Klickä???

Hela jag klickär. Men vad hjälper det, när matte dragit ur sladden till datorn, innan hon åker till sitt jobb. Samtidigt som trött husse kommer hem från sitt nattjobb. Men då får jag ju inte pillra med datorn, för då ska han ha tyst och lugnt och dagsova.

De där minuterna jag kan tassa åt mig laptopen, medans matte duschar efter att ha promenerat de 8½ kilometrarna från jobbet (För det är en så skön vana hon fick medans bilen var på reparation!) måste jag kompensera med minst tjugo korta inlägg nu istället!

Så håll ut! Nu ska jag Wikki-bomba er! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag hinner inte med!”

    1. Så sant som det är jamat. Gos – på hela lilla kattkroppen, det är superviktigt! *spinner* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *