Sören som FlatCat – med bössa!

Sören FlatCat med bössa
Det här gillar jag! Hoppas det kommer lite Sören-bössor överallt där det behövs!
Men du får inte konKURRera ut mitt katthems bössor i Örebro, kompis…
Men vänta, du kanske fyller på dem istället?! *vill veta mer*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Sören som FlatCat – med bössa!”

    1. Mjau, det kommer att bli toppen – mest av allt för att jag vet att Sören och hans matte och husse hjälper till att hålla tass om slantarna! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *