Mitt Tasseri verkar inte locka något?

IMG_4610
Visst vill du vara med? Du hittar hela paketet HÄR!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mitt Tasseri verkar inte locka något?”

 1. Vi är med så klart, har just bitit matte i tån så hon fixade betalningen och sådär.
  Tror en del fortfarande har semester och är lite sega.
  Nosbuffar

  1. Jag hoppas att matte har något kvar av tårna ???
   Stor jubelsvansdans för att ni är generösa!!!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *