Wikki FlatCat var med så klart!

IMG_4091

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Wikki FlatCat var med så klart!”

  1. Vilken stilig bild med Wikki Flat Cat som tärning!

    Husse och Matte var verkligen enormt stiliga på sin stora dag <3 Och vilken tur att ni fick smaka av det goda och dessutom får stanna kvar på landet en extra dag. Då kan ni ju passa på att BARFa er själva i buskarna. 😉

      1. Alltså, det är himla stor skillnad på ”fästing” (bläääää) och ”festing”. Vi gillar det senare alternativet. Ffa om det ingår räkor! Super-smaskens.:-D Nu får ni be era tvåbeningar om hjälp att bli av med odjuren!

        1. Kurr, jag har bara fått en fästing men Nova hade massor… Kan det vara så att vissa katter är fästingmagneter och andra inte? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *