Födelsedagspresent nr 5

livbojen
Här delar jag ut den femte födelsedagspresenten! Livbojen för hemlösa katter i Eskilstuna jobbar hårt för att kunna hjälpa så många katter de förmår, fastän de inte har ett katthem utan har föreningens katter i jourhem. Ändå lyckades de placera om hela 273 katter förra året – visst är det imponerande!!!!

Här är ett lite oskarpt snapshot från igår när Livbojen stod på Lindens loppis i ishallen i Eskilstuna – tack till alla som kom och handlade saker! – och på fredag den 1 maj är det dags igen, då har de sina loppissaker uppställda hos Djurmagazinet i Eskilstuna! Hälsa på!
IMG_3364[1]

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Födelsedagspresent nr 5”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *