Nu börjar jobbet

Förberedelser till katthemmets monter på kattutställningen om två veckor pågår.
Jag sorterar kattsaker för fullt!130227 kartw
Eh vaddå, matte? Jag får väl visst vara i förrådet och i klädkammaren???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Nu börjar jobbet”

    1. Mjau, det gäller ju att se till så att rätt saker hamnar rätt? Och Kattongen är ju MIN! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *