Stora matte har gått i ide

sängDet har varit en tung långhelg för  Stora matte som blev sjuk efter julafton. Hon hade inte precis räknat med att ligga i sängen lite mer än en vecka och ömsom hosta loss lungorna eller slockna över köksbordet mitt i frukosten, för att kroppen inte orkade alls.

Idag fick hon till råga på allt en reaktion på medicinen, blev svimfärdig och mådde illa – det var först när allt hade kommit upp (Usch!) som det kändes lite lugnare.

Just nu deppar hon över en rad viktiga uppdrag som inte orkas med. *mutter* *mutter* jamar jag bara… Det enda viktiga uppdrag Stora matte har just nu är att bli bra!!!!!

Vi skickar spinnhealing för fullt till henne!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Stora matte har gått i ide”

 1. Stora Matte, ibland måste man faktiskt stanna upp litet och ta hand om sin hälsa. I långa loppet kommer såväl katthjälpsarbetet som bloggen att vinna på att du för ett ögonblick tänker på dig själv.
  *healingspinn*

  1. Mjau, fast hon är nog ledsen över att inte få ses hos er i år på mässan – den var ju inplanerad men av förståeliga skäl avbokad! Det får bli ett nytt tillfälle framöver!!! NosPuss Wikki

 2. Vi stämmer in i spinnhealandet och håller tassarna för att Stora Matten snart mår bättre. Det där som ska orkas med kan apselut vänta till en annan dag.
  Tasskramar och NosGos

  1. Mjau, det är så svårt att få mattar att vänta, visst är det egendomligt? Allt ska minsann fixas fast de knappt kan stå upp. Vi har jamat till Tanja att lägga sig tungt PÅ Stora matte så att hon är stilla ett tag till! TassKram Wikki

 3. Hoppas Stora Matte inser att det viktiga är att hon blir frisk. Allt annat väntar på henne. Allt får ha sin tid med andra ord. Många kramisar till Stora Matte!

  1. Det blev Stora matte rörd och glad för, piggade nog upp henne en gnutta! Hon kan nästan jama nu men inte prata så mycket! hälsar hon… TassKram Wikki

 4. Matte hälsar till Stora matte att hon inte är ett dugg förvånad… Stora matte har helt enkelt ”kört slut på sig” och behöver återhämta sig under en längre tid. När matte blev sjuklig(are) under hösten sa massor av människor åt henne att strunta i allt annat och ta hand om sig själv, och nu skickar matte det rådet vidare till Stora matte. Ingenting är wikktigare just nu! Plikterna får helt enkelt vänta till det finns ny energi i batterierna… och vi klosterkatter skickar så mycket spinnhealing och kurrterapi som vi bara hinner härifrån.

  Buffar med nosarna från hela klosterkattsgänget, en slick från Belle och varsin helande kram från mattarna.

  1. Mjau, vi ska försöka jama åt henne att lyssna på det – men ni vet ju hur obstinat hon är när nåt måste ordnas! SuckJam! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *