En katt klar

Den första siluettkatten är klar för försäljning:
IMG_2166
Och med hjälp av ett gammalt bokmärke så har en massproducerad ordspråkskylt fått högst personlig prägel:
IMG_2165
Det blir bättre när man modifierar om till kattrelaterade deviser tycker jag!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En katt klar”

    1. Tack Kjelle! Du är verkligen en trogen vän som kommenterar och puffar trots att min blogg varit gles den sista tiden! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *