Har du en varm katt så…

kamin
Annars får du se till att värma din katt!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Har du en varm katt så…”

    1. Jag bad matte om att få en kamin ute på balkongen, så att vi kan mysa där ute i vinter… Men hon tycker att vi kan mysa från fönsterbrädan! *suck* TassKram Wikki

  1. Den kalla säsongen är här. Kvällarna på soffan innebär mer regel än undantag två eller tre varma pälsbollar under fleecefilten, ibland med en nos eller tass synlig utanför, mattes ben halvvägs utanför i kylan. Upprepad not till matte – att inköpa: fler fleecefiltar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *