Kattstallets invigning

IMG_2068
Sedan kl 13 har en strid ström av besökare forsat genom Kattstallets nya långsmala korridorer och kikat på den nya fräscha lokalen!
IMG_2069
Givetvis är Wikki FlatCat på plats!
IMG_2065
Tyvärr är datorförbindelsen härifrån lite vinglig men mer bilder kommer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kattstallets invigning”

  1. Åh vad vi önskat att vi också hade varit där.

    Hälsa nu från Sören och oss till Missar och personal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *