Mattes strand

sandviken
Ibland smyger sig matte iväg till hemliga ställen och bara ”laddar”. Det behövs nu när resorna till vår Gammelmatte blir många… Men matte förklarar att det där med att åka till någon man älskar är aldrig jobbigt. Det blir dessutom samma sak när hon åker hem till mig och Nova igen…

Så Nova och jag håller på att planera en egen strand utanför kattlådan. Vi tänkte överraska matte med den vid lämpligt tillfälle!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mattes strand”

  1. Asså Wiki och Nova, jag tror inte ni ska ha så höga förhoppningar på att matte ska bli glad. Jag har jobbat i 3 år med en strand hemma på badrumsgolvet, är himla bra på att få ut sanden i tjusiga bågar om jag får säga’t själv. Knogar vareviga dag från bittida till sent tills hon (matte) kommer hem och vad är tacken? Jo, ett högljutt gnäll ’Mille måste du hålla på så där – kan du inte lära dig att täcka över lika fint som Chanda?’ Jo pytt, den dumskallen hjälper mig inte ett dugg i mitt sandstrandsanläggararbete.
    *fnys*

    1. Vi borde öppna ett galleri för sandstrandskonst i kattlådan! (Stora matte har fattat i alla fall, hon har en liten kratta och ritar vågor och zenkonstmönster i Tanjas låda för harmoni!) Våra mäniskor måste höja blicken förbi det synliga! Våndas med dig, Milton! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *