Upplysning

I vilket ljus ser du din katt?
ljus4
Någon som håller dig sällskap i nattlampans sken?
ljus5
Som håller dig i tassen när du är rädd för mörkret?
ljus7
Eller rentav lyser upp i ditt dunkel, som en kattlig glödlampa, laddad med elektricitet?
ljus2
Kanske ser du bara de glödande ögonen?
ljus8
Eller en svans av eld?
ljus9
En sak vet du ändå, din tacksamhet till SkaparKatten som låter dig se dessa ljusglimtar:

THANK YOU

FOR THE

ENLIGHTENMENT

OF CATS

YOU HAVE BROUGHT ME

ljus6

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Upplysning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *