Skruttig

IMG_1081[1] IMG_1085[1]
Stora matte är kvaddad och har hamnat i säng på grund av en dum influensabacill.
Tanja försöker att muntra upp henne…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Skruttig”

    1. Nu blir Tanja stolt! Hon gör ju så gott hon kan med att försöka hålla Stora matte stilla i sängen, som ni förstår – och det är ingen lätt sak! Det går åt en tung katt till det!!! NosPuss Wikki

  1. Vi är övertygade om att stora matte snabbt blir frisk, jam menar, något annat är otänkbart när söta Tanja ger sin experthjälp.
    *nosbuffar*

    1. Mjau, expertis vet jag inte om Tanja har men tyngd i sina tassar att bestämma lite, det har hon… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *