Tanjas SommarTasseri T25 avslutat!

kortNu väntar jag med spinning på ett jam från Tanja om resultatet!!! Stora matte är ute och letar efter henne efter ett misstänkt rabalder nyss i tistelodlingen…

Jag kan under tiden avslöja att själva tävlingsuppgiften var nåt så enkelt som att skicka ett vykort till Tanja!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *