Vi gör så gott vi kan: Ge vatten!

w4Värmen får många katter att fara illa! De som går ute letar efter vatten och skugga – vi som försöker fånga in katter hittar dem knappt. Även om du inte matar en utekatt: Ställ ut vatten! Det är många djur som behöver det!

Håll tassarna idag för katter som är sjuka och vårdas just nu:
– Bettie
– Rossie

Och hoppas så att Flinga som rymde ut på Rudbecksgatan ska komma till rätta:
Flinga
Och sist men inte minst: Stöd SnuffeFonden!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *