Var är alla Tasserideltagare? undrar Tanja

tanja kopiera
Du hittar Tanjas SommarTasseri T25 HÄR!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Var är alla Tasserideltagare? undrar Tanja”

  1. Åh, men lilla söta Tanja! Inte skall du vara ledsen!
    Matte är helt utslagen av renovering här hemma och framför allt av värmen, men nu har vi jamat i på skarpen så hon har hjälpt oss tassa in våra bidrag, det blev en extra slant bara för att du nyss har fyllt år också. Du vet att matte är väldigt förtjust i dig, hon tycker du påminner henne så mycket om vår söta Wilma 😉
    *nosbuffar*

  2. ’Lilla’ söta Tanja! Det är INGET fel på ditt Tasseri, vi tror att många tvåbeningar är på sån där dum semester å inte kan hjälpa missarna att tassa in pengar, sen kanske det ligger lite nära tavelauktionen!? Du kan ju flytta fram sista dag :-). Buff Sven

  3. Älskade Tanja, det är absolut inte fel på vare sig dig eller ditt Tasseri – vi har bara extra ont om pengar just nu och kan inte vara med, fast vi vill så gärna! Skall se om vi kanske hinner ordna den saken innan tiden är ute… puss på nosen! hälsar klosterkatternas tjänarinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *