Sucre och Ewa i tv-soffan!

tugg
tvIdag har Stockholms katthems Ewa Edström och lilla kattflickan Sucre varit i tvs morgonsoffa och pratat om sommarkatter/semesterkatter!

Du hittar inslagets LÄNK HÄR – det är ett jättebra reportage!

Katter som behöver hem finns över hela landet, så kontakta ditt Lokala Katthem!
tv2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sucre och Ewa i tv-soffan!”

  1. Bra intervju och underbar bild där Sucre förmedlar det han vill framföra rakt in i mikrofonen!!
    Varm nospuss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *