Ni ÄR vackrast i världen

Innan du klickar på länken nedan, så vill jag att du gör några saker, nämligen följande:

1. Läs den orange texten klart först.
2. Dra upp ljudet så att du kan höra texten i låten som kommer!
3. Ställ musknappen över startpilen på filmen.
4. Blunda, klicka på start och blunda hela tiden som du lyssnar. Lyssna särskilt noga på sista versen!

Men läs här först:

Den här låten spelar jag för alla er som idag kämpar den ojämna kampen med att rädda hemlösa katter – var och en i varje vrå av vårt land, som med empati, möda, blod, svett och tårar, använder varje uns av kraft, fantasi, förslagenhet, kunskap och vilja för att ge hjälp till katterna, de oönskade katterna, de bortglömda katterna, de utslängda katterna, de borttappade katterna, de hjälplösa katterna, de som svälter, törstar, lider och de som söker… Sången är till alla er som har rum både i hjärtat, i hemmet och i arbetet till att värna om de skygga katterna, de gamla slitna katterna, de raggiga och tuffa katterna, de sjuka och svaga katterna, de katter som ingen annan vill ha! Till er som ger – till er SOM SER!

Tack för att ni finns!

httpv://youtu.be/B-PW6Dbkuc4

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *