Överväldigade…

Jag sitter och fnissar när jag läser mitt mail från ”The Big Issues” Robert White:
”Dear Wikki, Thank you for your email and for your interest in The Big Issue “Bob the Cat” Magazine!
We have been slightly overwhelmed with the response for copies of the magazine and to be honest we have had to look for a simpler solution to enable you to get hold of a copy easily from us. If you have already ordered your copy, then please re-order your magazine(s) by following the instructions below.
So that we can keep track of your order and so you can get your special “Bob the Cat” edition we have set up a simple online purchase location:
http://shop.bigissue.com/collections/the-big-issue-collector-s-editions/products/the-bob-edition-delivery-in-europe
For your information a digital version of the magazine will also be available to download from iTunes <https://itunes.apple.com/gb/app/the-big-issue/id572715192?mt=8> week commencing 21st July.”
Big Issue
Jag anade att de nog inte skulle fatta hur enormt populär bäste Bob blivit – och vad det skulle leda till! *fniss*

 

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *