De återstående auktionspaketen packade…

Mjau, jag hade lite svårt att få ihop kattonger som passade till de tavlor som skulle skickas, men nu är det äntligen fixat! Alla ska ha fått sina paket innan slutet av veckan bara PostKatten sköter sin bit!

Och här ska ni få se min nya hobby: Staketinventering! Det är alltid spinnande saker på andra sidan av staket!IMG_1292IMG_1293
IMG_1294
Det här var ett extra fint staket med praktisk kattbalansgångskant nedanför!
Då nådde jag upp att se in i den fina trädgården! IMG_1295
Men det här är också skönt efter en promenad: Ett svalt stengolv att vila på en stund!IMG_1297
Matte, vi tar hissen upp va?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *