Bob på omslaget!

bob big issue
Kan en seger vara mer fulländad än den att se sin älskade Bob på framsidan av tidningen ”The Big Issue” för husse James Bowen? Tidningen som förvisso bidrog både till Bob berömmelse och James räddning från droglivet – men som också ibland behandlade dem båda ganska ojysst… Men James har lagt detta bakom sig och kommer nu att göra det möjligt för tidningen att sälja den upplaga som troligen blir den största någonsin!

På Bobs FB står det: ”Monday is going to be a very proud day for us. Bob is on the cover of next week’s The Big Issue, the magazine that helped us to survive on the streets for so many years. We always wanted to give back to those who gave so generously to us. And now we are doing so. By the way: if anyone overseas wants to order a copy, please email robert.white@bigissue.com ”

Och som en kommentar säger ”A worthy front cover!” men när jag betällde ett ex till mig så kommer svarsmailen: ”Thank you for your email, I am now out of the office and will return on Monday 14th July. Thanks Robert” och det lär vara risk att hans mail kraschar eftersom han kommer att ha tiotusentals beställningar från hela världen!

You did it, Bob! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bob på omslaget!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *