Sommarjam från Tanja

IMG_1213
I mitt lilla gräsbo är det så skönt att ligga! Kommer ni snart, Wikki och Nova?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sommarjam från Tanja”

 1. Hej söta Tanja! *vinkar med tassen*
  Du ser ut att ha det jamarhärligt i ditt mysiga gräsbo.
  Hoppas du snart får sällskap av Wikki och Nova. 🙂
  *nosbuffar*

  1. Mjau, det säga att vi kanske ska få åka till Landet när Stora matte har semester om ett par veckor!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *