Dom åkte utan oss?

tårar
Matte och husse stack till Landet igår på eftermiddagen. UTAN OSS!???
Jag funderar på hur de kunde ha missat att vi också längtar dit!? Men det var för att hälsa på vår gammelmatte/mormor så… nu har matte LOVAT att vi ska få åka när hon och husse är lediga samtidigt nästa gång.

Lovat, matte!!!! Jag vill ju också nosa på blommorna och busa med Tanjas harpaltskompis!IMG_1162

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Dom åkte utan oss?”

    1. Mjau fast nu var de ju bara borta en halv eftermiddag, så vi överlevde. Ska vi till Landet så vill vi ju få vara där många dagar! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *