Auktionen – avslutning i kväll eller kommer fler bud???

Tavla nr 5Auktion till förmån för SnuffeFonden – du hittar länkar till alla 24 kattkonstverken HÄR – så klart ska vi väl ha några höjda bud??

En del av tavlorna är original utav Stora matte och andra kattälskare – men alla är de värdefulla utifrån vad de ger till behövande katters vård!

BJUD MED HJÄRTAT!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Auktionen – avslutning i kväll eller kommer fler bud???”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *