Wikkis HjälpAuktion tavla nr 4

Tavla nr 4
Det här är en tung och maffig keramiktavla (Mått 22×27 cm) – hittad i en loppislåda i så smutsigt skick att det knappt syntes vilket vackert motiv det är! Nu är den ren och glänsande igen. Du vill säkert ha den?! På baksidan finns en stämpel som visar att detta verk kommer från Gabriel Keramik, den är märkt med det krönta G:et och nr A521.

Vi jamar 150:- *nosbuffar* katten Alice igen! <3
Matte gillar såna keramik grejer så vi jamar upp budet till 250 kr! Puma & Co
Då jamar vi 300:-  ‘nosbuffar* Alice bestämt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Wikkis HjälpAuktion tavla nr 4”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *