Wikkis HjälpAuktion tavla nr 11

Tavla nr 11
En ganska stor (Mått 26×34 cm) broderad tavla, fyndad på Myrorna.
(Utan glas.) Men kanske du vill älska den ändå?!

Om ingen annan bjuder på denna tavla, bjuder jag 40 kronor! Älskar broderat, och katten är jamarsöt! Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Wikkis HjälpAuktion tavla nr 11”

  1. Om ingen annan bjuder på denna tavla, bjuder jag 40 kronor! Älskar broderat, och katten är jamarsöt!

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *