Alltså, visst skulle jag kunna?!

Bli en utställningskatt? Även om nu matte trimmat av mig ytterligare av pälsen…
IMG_0539
Hon har bara min mage kvar att trimma till, men den visar jag bara upp när vi är LÅNGT utom räckhåll för trimmern! Så det så!
IMG_0551
Nu när pälsen är snaggad så går det att komma åt så sköna kliställen!
IMG_0568
Fast nu får jag passa mig när vi är ute, så jag inte blir myggbiten!
IMG_0559
Och när det var alldeles nyklippt fick jag inte vara ute i starkaste solen – jag kan ju bli solsvedd då! Men kolla i posén här, visst är den show winner klass?!
IMG_0579

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Alltså, visst skulle jag kunna?!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *