SkapandeKväll igår…

Ett skifferhjärta, kasserat för att det hade ett hack. Men där fanns ”något” som bara behövde göras lite synligare med färg och text!
Nu är ju frågan: Ska jag ta med det till kattutställningen och sälja eller….

IMG_0297
Halsbandshängaren var mesigt mellanblå – ny är den shabbyvit med neongnistrande ränder och unik i sitt slag:
IMG_0305
En hemsk gammal ram och en decoupagebild med en resande katt…
Nu är verket re-designat och fått en egen text:
IMG_0298
Det är så KUL att GÖRA saker! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “SkapandeKväll igår…”

  1. Åh, kan du inte ha en auktion på hjärtat? Eller kanske en för varje fin sak i inlägget? *hoppas, hoppas*
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *