Flera katter som behöver vår hjälp

13-åriga underbart snälla svarta Sofie sätter tassarna runt munnen och gnäller – det gör ont i tänderna!  De var i ett sorgligt skick när Sofies Matte tog hand om henne i början av året – hela Sofie var då i stort behov av omsorg, mat och kärlek… Matte såg samtidigt till att Sofie fick några förstörda tänder borttagna, men nu är det dags igen:
sofie
Det är FORL som stökar till det med värk i munnen, så Sofie har tid bokad för ett nytt tandveterinärsbesök, och det täcks inte av försäkringen… Matte behöver hjälp med att få råd med Sofies tandvård – så du som vill bidra till den kan ge en slant märkt ”Sofie” via SnuffeFonden!

Lilla katten Mollys ögon rinner och en bekymrad matte har tomt i plånboken. SnuffeFonden tassar iväg en slant till veterinären så att Molly ska få hjälp, hon har tid hos ”Din Veterinär” på tisdag… Hjälp märkt ”Molly” välkomnas med kärlek!

Bianca
Och så behöver vi hjälpa Bianca att få sin operation! Utväxten i pannan syns inte på den här bilden men den syns väl på FB-bilder… SnuffeFonden räcker ut tiggarhåven igen och hoppas ha tassat ihop en god slant till detta – bidrag märkt ”Bianca” jamar vi tack till!

 

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Flera katter som behöver vår hjälp”

  1. Kan berätta att fem tänder drogs på Sofie igår. När jag hämtade henne var hon pigg och alert. När vi kom hem gosade, spann, buffade hon för fulla muggar. Var senare med på promenad. Underbart att se henne! All heder till djursjukhuset i Kumla som sköter henne och tänderna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *