Fyra små kattungar del 7

IMG_0088
Mjau – tänk vad mycket den här kattboken förklarar varför matte och Stora matte påverkades av den och blev den sortens kattmänniskor som de är idag…
IMG_0089
Och här ser man hur intensivt nött den älskade boken är:
IMG_0090
Men kärleken till katter, den kan man aldrig nöta slut på!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *