Min duktiga matte *spinner*

Jag har världens bästa matte! Hon fick den briljanta idén för ett tag sedan att köpa en egen pälstrimmer till mig. Och nu har vi tränat med den varje dag sedan dess – först fick jag bara tassa och nosa och titta på trimmern, sedan satte matte igång den och visade fram den. Vi tränade med det flera dagar i rad tills jag inte brydde mig om att den var på eller ej. Till sist bara höll matte trimmern intill mig, och både när den var på och avstängd. Jag var inte det minsta bekymrad.
snagg
Så idag tog matte mig till badrummet och nu var det allvar: Men jag satt snällt stilla i nästan 10 minuter och lät matte raka bort en massa tovig dum gammal päls. Okej, det är massor kvar och det här är ju bara början – men å vad skönt det var! Jag är så stolt över min händiga matte, och nu, befriad från ett filtigt pälslager, flyger jag som en fnattkatt mellan tak och golv och gardiner… Njuuuuuuuuuuuuuuuuuuuter! ♥♥♥♥♥♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Min duktiga matte *spinner*”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *